sizzling hott
 
 
 
Top Aparate

Articole Casino Noi

 

Jocul book of ra

 

book of ra

Descrierea jocului book of ra

In ultimii ani book of ra de la Novoline a devenit unul dintre cele mai populare jocuri la aparate din Europa, de asemenea in mod constant castiga popularitate si in Statele Unite si in alte parti ale lumii. Novoline Book of RA este jucat pe cinci role. Versiunea originala sau clasica ofera 9 linii de castig. Datorita succesului mare, acesta a fost recent relansat intr-o versiune noua cunoscut sub numele de "Book of Ra Deluxe" sau "Book of Ra 2" care ofera 10 linii de castig. Puteti juca book of ra fara descarcare chiar aici pe site sau va inregistrati pe star games folosind unul dintre bannerele noastre si jucati acolo, avantajul este ca aclo gasiti si book of ra deluxe si book of ra 2 plus multe alte jocuri ca la aparate si mai puteti juca si pe bani reali daca doriti. Va doresc succes si distractie placuta

Jucati book of ra deluxe gratuit la noi

Share Pentru mai multe jocuri ca la aparate gratis vizitati www.77777spielen.com


Detalii despre jocul book of ra deluxe

Jocul Book of Ra are loc in lumea misterioasa a Egiptului Antic. Simbolurile includ un faraon, Zeita Cleopatra, un scarabeu si "Indiana Jones" Arheologul plus cartea lui Book of Ra care functioneaza ca un simbol Wild ( la fel ca un joker in jocurile de carti) care poate substitui toate celelalte simboluri pentru a finaliza o linie de plata castigatoare. In mod regulat, simbolurile apar pe role adiacente adica din stanga spre dreapta. Cu toate acestea exista o exceptie de la aceasta regula - simbolul Scatter. Acestea nu trebuie sa apara pe role adiacente pentru a declansa un castig. Atata timp cat exista 3 sau mai multe simboluri imprastiate oriunde pe role, aceste declanseaza Rundele Bonus.

Book of Ra linii de castig si mize

Numarul de linii nu este fixa, jucatorul poate determina pe cate linii doreste sa joace ( pana la 9 linii in versiunea clasica, si pana in 10 la versiunea Deluxe). Numarul de linii activate pot fi modificate dupa fiecare mana.
In plus, cand jucati Book of Ra miza pe o linie de asemena pot fi ajustate in orice moment al jocului, oferind astfel o mare felxibilitate jucatorului. La inceputul jocului pariul va fi indicat pe partea de jos a ecranului. Jucatorul poate folosi apoi +/- pentru a regla pariul.
Pe partea de jos a ecranului se va afisa pariul total pe rotatie, calculat pariul pe linie x numarul de linii active ( de exemplu, in cazul in care 10 linii sunt activate, iar pariul este de €0,40 miza totala pe acel pariu va fi de €4,00).

Copyright © 2013 Sizzlinghottonline.ro Toate drepturile rezervate.