sizzling hott
 
 
 
Top Aparate

Articole Casino Noi

 

Joaca Fruit Cocktail Game
fruit cocktail Descrierea jocului Fruit Cocktail ca la aparate

Caracteristicile jocului ca la aparate Fruit Cocktail: Jocul Fruit Cocktail este unul dintre cele mai populare jocuri jucate on-line pentru aparate. Daca va plac jocurile de la aparate precum pokerul la aparat sau ceva similar atunci sunt sigur ca va veti bucura si de acest joc. Joaca acest joc gratuit la noi fara nici un risc!
Intructiuni de joc: Pentru a incepe jocul faceti click pe Start, pentru a va alege miza click pe Bet One sau Bet Max in cazul in care doriti sa jucati pe miza maxima. Puteti selecta liniile de joc cu tastele de la 1 la 9. Daca doriti sa inscrieti suma castigata in casa apasati pe butonul Start sau Collect. Va dorim distractie placuta la Fruit Cocktail online game!

Jucati aici Fruit Cocktail Gratis

Share Pentru mai multe jocuri ca la aparate gratis vizitati www.77777spielen.com


Nu exista decat un singur joc Fruit Cocktail !

Unii spun ca exista mai multe versiuni de joc ale acestui joc: Fruit cocktail, fruit cocktail 2 si chiar si pana la fruit cocktail 7. Am cautat pe diferite pagini de web ca sa aflam daca acest lucru este adevarat, dar am realizat dupa cateva ore de cautare ca defapt toate sunt aceleasi jocuri doar ca la unii webmasteri le place sa urce pe site acelasi joc de pana la 7 ori doar ca sa aibe mai multe jocuri! Deci daca va aparea o alta varianta a jocului fruit cocktail ca la aparate atunci o sa il urcam si noi!

Copyright © 2013 Sizzlinghottonline.ro Toate drepturile rezervate.