sizzling hott
 
 
 
Top Aparate

Articole Casino Noi

 

Cine a inventat jocurile la aparate?

 

Charles Fey Picture

 

 

De unde provin pacanelele

Sunt sigur ca multi dintre voi va-ti intrebet cine a inventat jocruile de noroc si mai ales cine este cel care a inventat masinariile astea numite aparate-pacanele la care jucam zi de zi. Daca este asa cititi acest articol si ve-ti afla istoria aparatelor de noroc.

Pentru mai multe jocuri ca la aparate gratis vizitati www.77777spielen.com

Charles Fey - Inventatorul pacanelelor

Jocurile de noroc existe de secole. In timp ce originea exacta ale multora dintre jocuri de cazino de astazi sunt necunoscute, stim ca cel mai popular si profitabil joc de noroc a fost inventat in Statele Unite. Acesta este Slots(aparate, pacanele,) si a fost inventat in 1887 de Charles Fey in San Francisco.

Inainte de inventia lui Fey, existau alte jocuri care functionau cu monede. Cele mai multe dintre astea au fost masinile de poker care au permis jucatorului sa castige un trabuc sau o bautura gratuita atunci cand le iesea o combinatie castigatoare. Deoarece castigatorii au fost platite intr-un fel de marfa numele de "trade simulator" a fost anexat la aceste tipuri de aparate

 

.Liberty Bell

 

Plati cu monede


Aparatul lui Fey era diferit de celalalte aparate prin faptul ca masina lui a fost primul aparat care platea jucatorul in bani(monede). Aparatul lui functionea pe trei roti si fiecare rola avea zece simboluri imprimata pe ea. Simbolurile au fost potcoava , cazmale, diamante, inima si clopotei. Daca iti iesea o combinatie de trei clopote castigai premiul cel mare. Aceasta masina a devenit cunoscuta sub numele de "Bell" adica aparatul cu clopote.

Potrivit cartii, Slot Machine Mania, a aparut un articol in San Francisco Chronicle in 15 aprilie 1887 care scria intr-un articol ca un grup de proprietari de salonuri si restaurante s-au adunat pentru a viziona noua invetie a lui Fey adica masina de slot Libery Bell. Masinaria se activa atunci cand un jucator introducea o moneda si tragea de manerul(bratul) acestuia pentru a pune in miscare rolele. Proprietarii au fost impresionati si toti cei prezenti au prezis ca aparatul va fi un succes.

Aparatele care urmau sa fie inventate toate se bazau pe masina cu trei roti inventata de Charles Fey. Din nefericire pentru Fey legile de atunci nu protejau jocurile de noroc. Din cauza asta, Fey nu si-a vandut masinile sale in schimb el le-a pus in saloane de jocuri de noroc in alta locuri si primea in schimb 50 la suta din castiguri.

 

Copyright © 2013 Sizzlinghottonline.ro Toate drepturile rezervate.