sizzling hott
 
 
 
Top Aparate

Articole Casino Noi

 

Mahjong Online

mahjong

De stiut despre jocul Mahjong Online

Mahjong este un joc cu pietre, este asemanator cu remi. Este un joc originar din China si se joaca in foarte multe tari. Sunt mai multe tipuri si versiuni de Mahjong . Pietrele au un simbol variat, depinde de regiunea unde se joaca. De obicei Mahjong este jucat de patru persoane.

Exista insa si o versiune online unde jucatorii pot juca mahjong connect sau mahjong solitaire. Logica la aceste jocuri este de a gasi perechea simbolurilor, foarte multe simboluri exista care sunt asemanatoare la prima vedere dar totusi nu sunt aceleasi.

Jucati Mahjong la noi Gratuit!

Share Pentru mai multe jocuri ca la aparate gratis vizitati www.77777spielen.com


Cum se joaca jocul Mahjong

Istoria spune ca acest joc era jocul preferat a regelui Shang Zhou care era un om foarte iubit de populatia chineza, era un rege care se ocupa mult de popor si aducea inovatii in fiecare zi. Din acest motiv joaca asa multi oameni jocul mahjong? In orice caz este de retinut si faptul ca acest joc este jucat si in alte tari nu numai in China. A devenit foarte popular si la noi in tara, dar cum de o jucam? simbolurile sunt cuvinte chinezesti ce nu este inteles de majoritatea populatiei, aproape 90% . Aici a intervenit solutia si sau gandit sa faca acest joc pe intelesul tuturor.

Regula jocului este de a gasi perechea tuturor pietrelor mahjong, insa exista si o limita de timp prin care trebuie completat acest joc. Exista insa si ajutoare in intermediul jocului daca nu mai vedem perechea simbolului potrivit putem utiliza comanda sau butonul "Hint" sau sugestie pentru a ne arata unde mai sunt perechi de aceasi simbol. Aceasta optiune este de foarte mare importanta in Mahjong, de foarte multe ori ramanem blocati si nu mai stim ce sa facem cum sa continuam jocul.

Mahjong connect este un joc unde exista inca un ajutor unde putem sa setam jocul ca sa poata fi un joc rezolvabil. Nu toate jocurile mahjong se pot complete din acest motiv creatorii jocului au realizat aceasta functiune pentru a ajuta jucatorii. Dupa fiecare pereche gasita acumulam o suma care la sfarsit va fi adaugat timpului rezolvat. Acest scor se poate publica la urma pe unul dintre siteurile unde sunt mi si mi de jucatori pentru a vedea pozitia scorului nostru. Sunt simboluri care valoreaza mai mult si sunt foarte grele de gasit.

 

Constructia mahjongului

Cele 144 de pietricele sunt aranjate pe mai multe nivele de obicei 4 straturi in diferite forme. Aceste pietre sunt aranjate cu fata in sus pentru a fi vazute simbolurile de pe ele. Scopul jocului este de a combina aceste dale pentru a face perechi. Este insa bine de stiut ca nu toate pietrele se pot potrivi, cele blocate de altele nu pot fi scoase din rand, dalele trebuie sa fie intr-o pozitie deschisa pentru a fi eliminate de la bord. Jocul a devenit foarte popular in toata lumea si au vandut din ele peste 10 milioane de bucati.


Copyright © 2013 Sizzlinghottonline.ro Toate drepturile rezervate.